Koselig bryggekonsert

Hjem | Dagbok | Koselig bryggekonsert

Oppholdet vårt i Foca går mot slutten for denne gang. Den siste dagen ble en ganske spesiell opplevelse. Midt på dagen ser vi en ung jente står og fisker på brygga rett ut for leiligheten. Hun vinker og vi går naturlig nok ned. Hun får ikke fisk, men prater godt engelsk og er  nysgjerrig.
Hun og kjæresten er fra Alanya og bor på pensjonatet ved siden av. Det kommer for for dagen at begge er musikere og synger og spiller gitar og piano. Tyrkisk og brasiliansk musikk – helst. Og de var kjempedyktige begge to! Vi hentet gitaren i leiligheten og fikk en flott konsert på brygga og inviterte dem straks på middag.
Om kvelden besøkte vi en intim og koselig restaurant. Her underholdt en visesanger med gitar. Han skulle jo ha pause og vår nye venn overtok scenen, mikrofonen og gitaren til stor glede og lykke blant restaurantgjestene…! Hun litt mer beskjeden og takket knisende nei og kikket i gulvet!
Det noe tragiske er at vi fikk navn og mailadressse på en serviett, men dagen etter var servietten borte. Hvorfor og hvordan, kan være det samme. Uansett: En fin avslutning på et flott Foca-opphold. Videoen under er mørk, men lyder er bra!

spiseriet.02