Herremåltid hos Liman – del III

Hjem | Dagbok | Herremåltid hos Liman – del III
Kefal/Topan er en smakfull og spesiell fiskesort som fanges i området rundt Foca og Karaburun.

Men nå til hovedrettene! Kokken på Liman Restaurant heter fortstt Orhan og servitøren fremdeles Yilmaz.
Tone Solheim har skrevet om maten vi fikk å spise. Her fortsetter hun med hovedrettene.
Litt tidligere i oktober kan du leser mer om restaurant Liman og vårt besøk. 
Afiyt olsun! (Velbekomme)
Hoveretter: Grillet fisk: Kefal/Topan er en smakfull og spesiell fiskesort som fanges i området rundt Foca og Karaburun. Sesongen varer i ca 2 måneder om høsten. Hvis fisken har rogn, blir rognen grillet som en egen rett.
Til venstre: Kalamar frityrstekte blekksprut.
Bak: Grillet rogn.
I midten: Jumpo Karides, store reker stekt i hvitløkssmør og chilipepper.
Til høyre: Kalamar Dolma, små blekksprut fylt med reker, ost og dill.