Slanking og grillkos

Hjem | Dagbok | Slanking og grillkos
Hundrevis av tyrkere hadde tatt turen ut på halvøya for avslapping og grill-kos. Noen hadde slått seg ned, ikke bare i veigrøfta, men tatt hele kjørebanen…

Jo takk, det var masse folk i Foca i helgen. Ikke så mange nå i mai som i sommer-månedene, men skikkelig travelt i gatene, i havne-området og spise-stedene. De faste servitørene gliste bredt og ga tommelen opp når vi traff dem.

Vi traff også Ercan Safran, sjefen ute på halvøya når det gjelder seiling og surfing. Han og kona var på løpetur…! Ercan løp! Helt utrolig. Han hadde gått ned 20 kilo fra oktober i fjor! Uten å benytte seg av EasyLife-programmet! Imponerende. Han var slank og fin og hadde et håp om å gå ned fem kilo til. For å si det mildt, han trang absolutt å gå ned noen kilo, men makan… Begge er forøvrig lærere. Hun i musikk, han i gym. Fra slutten av mai til slutten av august har han laaang skolefri og driver med vannaktiviteter ute på halvøya. Kurser tyrkere i det meste som har med vannet å gjøre. Svømming, seiling, surfing, kajakk… Han er dyktig og populær.

Ute på den før omtalte halvøya myldret det av folk som var på picknic. Hele familien. Det oste mat og tennvæske og grillkull. På ettermiddagen kom det noen enorme vindkast inn over området der vi bor som tok med seg flere digre parasoller hos naboen – Cafe Karala. Ubehagelig og ikke bra! 

I kveld skal vi spise middag på restaurant Foca Marina. Har fått tilbud om lammeskanke laget i crockpot med masse forskjellige grønnsaker. Vi kunne ikke si nei til det…