Gratulerer med dagen!

Hjem | Dagbok | Gratulerer med dagen!
Smaksprøver i vinforretningen. Det er saker det.

Gratulerer med dagen og hipp hurra for 17. mai!!!

Her i Foca er det en total mangel på 17. mai stemning. Fullstendig. Og det kan jo være like greit. Null stress med å komme seg opp. Få i seg litt frokost. – Hvor er bunads-strømpene mine? Hvor er sølja? Hvor er…. Nå er det min tur på badet!

Vi savner det ikke. Men vi tenker på det. Og vi tenker på dere hjemme som kommer til å ha en flott og hyggelig dag sammen. Sammen med familie og nære venner. Det savner vi…

Vi drikker litt hvitvin i ny og ne, mest i ne – faktisk, og den hvitvinen kan du kjøpe hvor som helst. Nesten. Men de har et par tre vinforretninger i Foca, og disse er det hyggelig å besøke. Særlig en. En som selger kun utvalgte lokale viner made in Foca. En kveld vi var innom, ganske sent, ble forretningen betjent av en blid og høflig guttunge som kanskje hadde fyllt 12 år… Så var vi innom samme forretning på dagtid. Da sto en søt og pen ung kvinne bak disken og fortalte og svarte på spørsmål. Vi var litt i tvil om hvilken type vin. Da lukket hun opp kjøleskapet og tilbød oss smaksprøver…! Det var jenta si det, tenker jeg! Etter et par tre forskjellige prøvelser, ble fristelsen for stor og sa litt forsiktig at gjør det noe om jeg også tar et glass sammen med dere…!? Herlig opplevelse!

Bare for å nevne det: Lammemiddagen i går hos Foca Marina Restaurant var bare helt nydelig. Masse godt tilbehør – forretter og drikke. Prisen for to kom opp i svimlende 320 norske kroner! Ha en flott 17. mai!