Dagen derpå med nye eiere og nytt konsept

Hjem | Dagbok | Dagen derpå med nye eiere og nytt konsept
Brødrene Yusuf Güler og Bünyamin Güler har laget Cafe Park en tanke mer eksklusivt og den tidligere kafeen heter nå Foca Marina Bar & Restaurant.

17. mai er over og det er dagen derpå. For noen. I Foca er det en helt vanlig dag som alle andre. Bare at badevannet er blitt så mye mye bedre…!

Cafe Park er blitt til Foca Marina Bar & Restaurant. Spisestedet som ligger ved havnen i Foca har skiftet eiere. Det er fetterne til den tidligere eieren som har overtatt – brødrene Yusuf Güler og Bünyamin Güler. De overtok i januar 2016 etter å ha leiet stedet siden januar 2015.
Brødrene har endret på konseptet og tilbyr nå alle mulige slags matretter fra eget kjøkken. Inventaret er også endret noe og større sittegrupper preger stedet. Hyggelige karer, god mat og fin atmosfære. Nordmenn som bor/ferierer i Foca er ofte å se på Marinaen.
Så går det jo stødig mot hjemreisen fra Foca. Det er som så ofte tidligere med blandede følelser. Denne  gang er det helt greit, for det er ting som skjer i hjemlandet som må tas vare på…
Det er mange nordmenn som har reist eller skal hjem til Norge for tiden. Ikke merkelig det, for nå begynner vel vår og sommer for fullt i Norge også. Forhåpentligvis. Lise Lyche skal hjem 2. juni og vender ikke tilbake til Foca igjen før 2. september. Så er hun her til begynnelsen av juni igjen neste år. Hvis helsa holder. Hun er jo tross alt 84…!
For vårt vedkommende blir det vel ikke Foca igjen før i slutten av august. EasyLife-tur med ivrige deltakere som vil sette sitt preg på den sjarmerende fiskelandsbyen.